Ilmastoinnin puhdistus

Toimiva ilmanvaihto on olennainen osa asumisviihtyvyyttä sekä työpaikalla vireyteen vaikuttava tekijä.

Hengittämämme sisäilma on harvoin puhdasta. Sisäilman epäpuhtaudet ovat peräisin mm. rakennus- ja sisustusmateriaaleista, ihmisen omasta toiminnasta sekä ulkoilmasta.

Meidän etumme ilmastoinnin puhdistuksissa on vuosien kokemus myös asennus puolelta, jonka ansiosta meillä on aina valmiudet korjata mahdolliset viat tai puutteet puhdistutyön aikana

Tiesitkö että:

  • Huono sisäilma voi vaarantaa ihmisen terveyden
  • Riittämätön ilmanvaihto voi aiheuttaa kosteuden tiivistymistä rakenteisiin. Järjestelmään kertynyt lika tai sinne päässyt kosteus voivat aiheuttaa vakaviakin sisäilmaongelmia.
  • Runsas pöly kanavissa on myös paloturvallisuusriski

Paranna sisäilmanlaatua puhdistuksella

Perusteellinen ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja säätö poistaa epäpuhtaudet ilmastointikanavasta. Näin ollen sisäilma paranee sekä laitteistojen huolto- ja korjaustarve vähenee, jolloin käyttöikä pitenee ja rahaa säästyy.

Kanavisto on suositeltavaa puhdistaa 5 vuoden välein, mutta viimeistään 10 vuoden välein. Puhdistus tapahtuu alipaineistamalla ilmanvaihtokanavisto alipaineistajalla ja harjaamalla kanavisto mekaanisesti harjakoneella.

Työt eivät aiheuta likaa asuntoon, joten kysy huoletta tarjousta! Puhtoputki Oy tarjoaa ammattitaitoiset ja luotettavat ilmastoinnin puhdistuspalvelut. Suoritamme myös hormikuvaukset ja desinfioinnit. Palvelemme kuluttajia sekä yrityksiä koko Etelä-Suomen aluella. Muut alueet sopimuksen mukaisesti.